Demonstratie van de VUZIX Shield en 400c

Deze week ontmoette Capestone veel partners op de Mobile World Congres in Barcelona. Een van hen is VUZIX. Zij zijn een toonaangevende leverancier van Smart Glasses en Augmented Reality (AR) technologieën. Capestone distribueert de VUZIX Smart Glasses nu bijna een jaar. Goed om onze partners eindelijk in het echt te zien!

Op de VUZIX stand kregen we een demonstratie van Toya en Sebastian over hun nieuwste Smart Glasses: de Shield en 400C. Vuzix Shield is de nieuwe generatie revolutionaire AR Smart Glasses voor de enterprise die de interactieve ervaring van een real-world omgeving toegankelijker maakt met zijn ultra-slanke design en eigenaardige features. Dit apparaat wordt in de tweede helft van 2022 uitgebracht. De 400C is een minimalistische, lichtgewicht ontwerp wat zorgt voor comfort gedurende de gehele dag. Met ultraveilige communicatie maakt de M400C toepassingsoproepen voor directe integratie met een standalone computer of besturingssysteem mogelijk.

Geïnteresseerd om op de hoogte te blijven? Neem dan contact op met sales@capestone.com of schrijf u in op onze wekelijkse nieuwsbrief door hieronder uw e-mail adres achter te laten.

Kom in contact!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief