Capestone en Comgate wensen u een gezond, connected & mooi 2022.

Nu het einde van 2021 in zicht is, willen we u namens Team Capestone en Comgate bedanken voor het vertrouwen in onze organisatie. Dankzij de samenwerking met onze partners kijken we terug op een zeer succesvol jaar waarin we nog meer bedrijven hebben voorzien van 4G/5G mobiele internetoplossingen & connectiviteit.

De banden met onze leveranciers zoals Cradlepoint en Teltonika, Sonim maar ook een KPN IoT zijn nog hechter geworden, ondanks dit bewogen jaar met opnieuw Covid-maatregelen. Nieuwe partnerships werden gesloten met o.a. Vuzix voor distributie van Smart Glasses, Tektelic voor LoRaWan technologie en Hikvison voor camera security. Gezamenlijk hebben we invullingen gegeven aan de behoefte van draadloze internetconnectiviteit in verschillende branches in meer dan 85 landen wereldwijd! Alles wat je aandacht geeft groeit; verschillende partnerprogramma’s, (online) trainingen en het bieden van support en expertise door onze engineers hebben geleid tot een recordomzet.

Om dit te behalen is er keihard gewerkt. Een gedreven team dat elke dag het verschil maakt met enorm veel passie en lol. Dit jaar hebben we verschillende nieuwe collega’s welkom mogen heten, en ook in 2022 zullen we daaraan vervolg geven. Ook aan onze branding is hard gewerkt om dit in lijn te laten zijn met de positie die we hebben verworven. Dit jaar lanceerden zowel Comgate als Capestone zijn nieuwe website. Een nieuwe frisse stijl waarbij we nog beter onze expertise onderstrepen op het gebied van Wireless WAN en connectivity. In het nieuwe jaar zal onze oude website capestone.nl overgaan naar .com en wordt er een compleet nieuwe webshop aan u gepresenteerd. Met veel gebruiksvriendelijkheid komt u snel tot uw totaaloplossing van 4G/5G hardware, accessoires en value added diensten. Onderscheidend vermogen zult u aankomend jaar verder terug blijven vinden in ons dienstenpakket; Service Level Agreements die er bijvoorbeeld voor zorgen dat u met ons een service niveau afspreekt ook buiten kantoortijden. Omdat iedere partner zijn eigen wensen heeft! Steeds meer bedrijven kiezen er ook voor om de configuratie van de vloot van routers uit te besteden aan de engineers van Capestone, met name bij de uitrol van projecten. Met bijna 15 jaar ervaring op het gebied van mobile networking, IoT hardware- en software zorgen we ervoor dat projecten snel en adequaat opgeleverd worden.

Als klap op de vuurpijl een mooie bekroning door het Financieel Dagblad dat Capestone dit jaar uitriep tot FD Gazelle als een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daar zijn we uiteraard trots op. Desalniettemin krijgen we de meeste voldoening van partners die goed geholpen zijn en hier hun waardering over uiten. We maken samen complexe technologie toegankelijk voor de eindgebruiker en we love it! Samen hopen we 2022 net zo succesvol te maken. Voor nu wensen we u een liefdevol en vooral gezond 2022 en fijne dagen met dierbaren.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief