5G producten

Capestone distribueert de mobiele internetoplossingen van ZyXEL binnen de gehele Europese Unie. Capestone levert het portfolio aan resellers, system integrators, zakelijke klanten, ISP’s, overheidsinstellingen en service providers en biedt trainingen, projectondersteuning, product leveringen en technisch support.

Lees meer over Zyxel

Het aanbod

De 4G/5G producten van ZyXEL zijn speciaal breed toepasbaar. Zo is de ZyXEL NR2101 5G een handige 5G MiFi met een hoge downloadsnelheid en een uitgebreide set van frequentiebanden zodat de mobiele router op veel plekken ter wereld ingezet kan worden. De ZyXEL 5G router kan gebruikt worden als primaire netwerkverbinding, maar kan ook fungeren als back-up voor het huidige netwerk. Daarnaast heeft de NR7101 industriële kwaliteiten en is met zijn outdoor-vriendelijke ontwerp weerbestendig tegen: IP68: water-, stof-, vuil- en zandbestendig.

ZyXEL Nebula Control Center

Sinds kort heeft ZyXELnu ook een eigen platform voor de routers: NR5101 en NR7101 genaamd: Nebula Control Center. Met het Nebula Control Center (NCC) kunt u op afstand verbinden met de ZyXEL router en deze configureren, bewaken en beheren zonder enige complexiteit. Via de website of app krijgt u een overzichtelijk dashboard te zien met informatie over de verbonden gebruikers, het aantal aangesloten apparaten, de status van het netwerk en de activiteiten binnen het netwerk.

Nebula Control Center (NCC)

Neem contact op met onze experts!

Direct contact

Capestone bv
Haagse schouwweg 6
2332KG Leiden
Nederland

Schrijf u in voor de nieuwsbrief