Smartglasses en Accessoires

Vuzix, opgericht in 1997, is een optiekbedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van slimme brillen. Het Amerikaanse bedrijf is marktleider in Augmented Reality (AR)-technologie, en levert innovatieve producten aan bijvoorbeeld defensie, security, ondernemingen en consumenten. De producten van Vuzix zijn toonaangevend in de sector en vertegenwoordigen meer dan 20 jaar ervaring en innovatie. Sinds 2021 is Capestone internationaal distributeur van Vuzix Smart Glasses en accessoires.

Smart Glasses hebben een groot potentieel voor consumenten en ondernemingen. De AR-technologie van Vuzix biedt een perfecte balans tussen betrokkenheid in de digitale en echte wereld dankzij de innovatieve optica, AI-apps en 5G-mogelijkheden. Bovendien is Vuzixs AR iets waar de gebruiker de hele dag mee bezig wil zijn, aangezien de bril is gebouwd met aandacht voor comfort en stijl.

Kom in contact met onze experts
Vuzix biedt belangrijke marktoplossingen voor de volgende branches:
Productie

AR-smartglasses verlichten een deel van de druk op de productie industrie, onder meer op het gebied van trainingen en voortdurende ontwikkeling van het personeel. Consistente training kan worden geboden door middel van vaste programma’s.

Logistiek

De Smart Glasses van Vuzix verbeteren de logistiek in magazijnen op verschillende niveaus. Checklists, pick-informatie en video-opnames voor het personeel zorgen ervoor dat fouten onmiddellijk worden opgemerkt, wat een hoger niveau van efficiëntie mogelijk maakt. Gebruikers profiteren van het feit dat ze minder apparatuur hoeven mee te nemen en beide handen vrij hebben.

Buitendienst

Door op afstand in contact te komen met experts kunnen werknemers samenwerken terwijl ze weg zijn in geïsoleerde regio’s. Mensen kunnen worden gecontacteerd op basis van hun expertise in plaats van op locatie, wat een soepeler reparatie-, onderhouds- of upgradeproces mogelijk maakt.

Capestone & Vuzix

Neem contact op met onze experts!

Direct contact

Capestone bv
Haagse schouwweg 6
2332KG Leiden
Nederland

Schrijf u in voor de nieuwsbrief