Wireless networking producten van Ubiquiti

Ubiquiti is een in 2005 opgericht Amerikaans tech bedrijf. Met het doel om iedereen overal met elkaar te verbinden. Deze fabrikant levert een uitgebreid portfolio van wireless networking producten voor zowel de consumenten- als de zakelijke markt, waaronder indoor access points, outdoor access points, WiFi 6 routers, switches en camera’s.

Het aanbod

Het Ubiquiti portfolio bij Capestone is onderverdeeld in vijf hoofdcategorieën:

Routers

De routers hebben uitgebreide mogelijkheden voor het configureren van uw thuisnetwerk of zakelijke netwerk. Capestone heeft meerdere Ubiquiti routers in het portfolio, zoals de AmpliFi router. Deze is geschikt om een kantoorpand over meerdere verdiepingen te voorzien van een stabiel WiFi singaal met het Ubiquiti AmpliFi AFi-HD Multiroom Mesh WiFi systeem. De EdgeRouter zijn geschikter voor een zakelijk systeem. Deze is volledig zelf te configureren.

Ubiquiti AmpliFi AFi-HD Multiroom Mesh WiFi systeem

Switches

Een switch fungeert als een essentiële bouwsteen voor elk netwerk. Het verbindt meerdere apparaten, zoals een computer, printer of server op hetzelfde netwerk binnen een gebouw. Capestone biedt meerdere Ubiquiti switches aan. Deze verschillen onder andere in het aantal LAN/WAN poorten, PoE+ ondersteuning en switching capaciteit.

Acces Points

Verbindt een Ubiquiti access point met uw router om een groter draadloos netwerk te creëren. Ubiquiti biedt een breed assortiment aan access points aan, van cloud managed indoor modellen tot outdoor lange afstand access points.

Cloud Keys

Met een Ubiquiti UniFi Cloud Key beheert u al uw UniFi apparaten vanaf 1 centraal punt, waar u ook bent.

Neem contact op met onze experts!

Direct contact

Capestone bv
Haagse schouwweg 6
2332KG Leiden
Nederland

Schrijf u in voor de nieuwsbrief