Al meer dan 10 jaar een zeer succesvolle samenwerking

Capestone & Teltonika hebben inmiddels al meer dan 10 jaar een zeer succesvolle samenwerking. We zijn de grootste Europese distributeur van Teltonika voor 4G, 5G, GPS- en M2M/IoT-oplossingen. Als enige distributeur met Diamond status jaar op jaar bieden wij het hoogst gecertificeerde niveau op het gebied van pre-sales advies, after sales & support, projectondersteuning, verkoop en volledige beheer op alle Teltonika cloud management tools. Ook levert Capestone extra garantie op diverse Teltonika RUT routers. In de afgelopen jaren is de afzet van Teltonika producten en diensten via Capestone in Europa – en inmiddels ook daarbuiten – explosief gegroeid. Capestone distribueert het gehele Teltonika IoT portfolio.

Bekijk alle Teltonika Networks producten
Teltonika networks badge

Het Teltonika Networks aanbod

Capestone levert u support op het gehele Teltonika portfolio, zowel op de hardware als op de afgenomen cloud licenties. Dit betekent concreet dat we u enerzijds begeleiden bij het gewend raken aan de Teltonika producten, zowel commercieel als support technisch gezien, en anderzijds nauw betrokken zijn bij de operatie en uitvoering van projecten, zowel remote als op locatie. Bestel eenvoudig een demo unit of vraag een Proof-of-Concept aan in samenwerking met onze gecertificeerde engineers.

Kom in contact met onze Teltonika specialist
Complete solution Teltonika

Het Teltonika portfolio in vijf hoofdcategorieën

  • Networking; Teltonika biedt een breed scala aan netwerkproducten die zijn ontworpen om uw connectiviteit betrouwbaar, veilig en snel te implementeren. De producten helpen u bij het bouwen van een solide IoT-, M2M- of enterprise-netwerkinfrastructuur. Met geavanceerde beheerfuncties op afstand kunt u deze eenvoudig beheren. De Teltonika RUT240RUT950RUT955RUTX11 en RUTX12 zijn de meest populaire producten.
  • Onderdeel van de netwerkproducten zijn de verschillende 4G Failover abonnementen. Capestone voorziet met zijn 4G Failover all-in-one abonnement in de behoefte om nooit meer zonder internet te zitten. Door de abonnementsvorm is er géén voorinvestering in hardware meer nodig. Deze mobiele internetoplossing biedt 24/7 uptime, omdat hij gebruik maakt van een Comgate eSIM. Door de abonnementsvorm is er géén voorinvestering in hardware meer nodig. De Teltonika RUT240 router schakelt automatisch over op het sterkst beschikbare netwerk. Bovendien kan de router automatisch schakelen tussen een vaste internetverbinding, 4G en WiFi. De oplossing wordt volledig voor-geconfigureerd toegestuurd.
  • Remote Management System: Capestone levert het Remote Management System (RMS) van Teltonika als kant en klare Packs. Een Pack bestaat uit een bundel van maandlicenties die u naar eigen inzicht kunt verdelen over uw vloot van Teltonika 4G routers.
  • Vechicle Tracking; Teltonika biedt een breed scala aan voertuigvolgproducten aan voor professionele toepassingen. Met een GPS GSM tracker weet u altijd waar uw voertuigen of goederen zijn. GPS GSM trackers zijn uitgerust met zowel een GPS als een GSM modem module. Ze zijn eenvoudig te programmeren en in te bouwen in voertuigen en vaak uit te breiden met externe antennes voor een beter ontvangst van het signaal. Deze trackers zijn zeer geschikt voor o.a. fleet management, motoren, logistieke partijen en taxibedrijven.
  • Personal Tracking; Deze minitrackers zijn ontworpen voor mensen, huisdieren, autobewaking, werknemersmonitoring, sportevenementen enz. voor zowel indoor als outdoor (speciale waterdichte behuizingen). Bekijk hier alle Teltonika trackers.
  • Accessoires; Capestone biedt een breed scala aan Teltonika accessoires van uitstekende kwaliteit, waaronder antennes, voedingsadapters en montageoplossingen die volledig compatibel zijn met Teltonika-netwerkproducten.
Teltonika RUT routers

Value added services & solutions Teltonika 

  • Custom Configuratie;  Als value added distributeur van Teltonika bieden we tevens een groot aantal eigen aanvullende services en diensten waarmee het makkelijker wordt om Teltonika producten in gebruik te nemen of te integreren in bestaande netwerkomgevingen. Met de service “Custom Config”  biedt Capestone een complete ontzorging door het gehele configuratieproces van RUT-routers, TRB-IoT gateways en cloud management tools waaronder Teltonika RMS te verzorgen.
  • Uitgebreide Garantie; verleng eenvoudig de garantietermijn van uw Teltonika 4G router en onderscheid u van de concurrentie. Met de Capestone Extended Warranty productlijn voegt u waarde toe aan uw eindklant proposities.

 

Custom Configuratie Teltonika Capestone

Neem contact op met onze experts!

Direct contact

Capestone bv
Haagse schouwweg 6
2332KG Leiden
Nederland

Schrijf u in voor de nieuwsbrief