Tektelic LoRaWAN gateways, sensoren en trackers

Capestone & TEKTELIC hebben in 2021 een distributie overeenkomst gesloten. Het gehele TEKTELIC portfolio zowel stand-alone als in combinatie met 4G netwerkdiensten wordt door Capestone geleverd.

TEKTELIC is een vooraanstaande leverancier van IoT-gateways en apparaten. Gebruikmakend van de LoRaWAN®-technologie bouwen zij van carrier-grade hardware die ontworpen is voor de beste prestaties, betrouwbaarheid, schaalbaarheid en de laagste TCO voor de afnemer. TEKTELIC biedt een breed scala aan gateways en sensoren om LoRaWAN netwerken op te bouwen.

Kom in contact met onze LoRaWAN expert

Het aanbod 

  • Tektelic LoRaWAN gateways
  • Tektelic LoRaWAN sensoren
  • Tektelic LoRaWAN tracker

Capestone biedt zowel ‘lite’ gateways, ideaal voor indoor kantoorpand applicaties, maar heeft ook robuuste, grotere gateways met meer vermogen, waardoor de afstand nog verder kan toenemen tot de sensoren. We zien naast landbouw en smartbuilding toepassingen ook een toename van private LoRaWAN toepassingen in industriële complexen. Daar waar de afstanden groot kunnen zijn en een private netwerk van belang is.

Private LoRaWAN

In plaats van gebruik te maken van een landelijk netwerk van één operator, kunt u uw eigen netwerk opbouwen. Hiermee bent u niet gelimiteerd tot de landsgrenzen, maar bouwt u dekking waar u maar wilt in de wereld. Het grote voordeel van LoRaWAN is het lage stroomverbruik van de sensoren, waardoor de sensoren 10 jaar meegaan, en de grote afstand waarover de gegevens gestuurd kunnen worden. Afhankelijk van de omgeving kan een afstand van wel 30 km worden behaald tussen sensor en gateway.

TEKTELIC

Use case uitgelicht met Tektelic

Neem contact op met onze experts!

Direct contact

Capestone bv
Haagse schouwweg 6
2332KG Leiden
Nederland

Schrijf u in voor de nieuwsbrief