Mobile Broadband

In samenwerking met IoT Service Provider Comgate, is Capestone business partner van T-Mobile. Met een ‘challenger mindset’ heeft T-Mobile een gezamenlijk doel: iedereen toegang geven tot het beste netwerk van Nederland. In 2020 is T-Mobile voor het 5e jaar op rij door Umlaut (voorheen P3 Group) uitgeroepen tot het beste mobiele netwerk van Nederland. Klanten kunnen er altijd op rekenen dat privacy en veiligheid de hoogste prioriteit hebben.

 

Het aanbod

  • Een Hoge Data Sim is de ideale simkaart om internet te brengen op plekken waar dat niet is. Maar ook voor beveiliging en bijvoorbeeld als extra dienst/service naar klanten (gast wifi). De simkaarten zijn niet volledig netwerkonafhankelijk, maar beschikken over meer dan 300 roaming partners wereldwijd dus altijd uitstekende ontvangst.
  • Echt Onbeperkt NL – In samenwerking met Comgate bieden we het Echt Onbeperkt* abonnement dat zorgeloos toegang tot het T-Mobile netwerk biedt in Nederland. U kunt zonder zorgen online gaan met een 4G/5G router, 4G/5G MiFi of een 4G/5G USB dongle van Capestone.

*Don’t Push it Policy
*Niet voor losse wederverkoop

T-Mobile numbers

Neem contact op met onze experts!

Direct contact

Capestone bv
Haagse schouwweg 6
2332KG Leiden
Nederland

Schrijf u in voor de nieuwsbrief