Capestone header

Sonim Technologies

Sonim Technologies is een toonaangevende Amerikaanse leverancier van ultra robuuste mobiliteitsoplossingen. De toestellen van Sonim zijn ontworpen voor werknemers die fysiek betrokken zijn in hun werkomgeving, vaak in missiekritieke rollen. De Sonim-oplossing omvat ultra robuuste mobiele telefoons, een reeks industriële accessoires en data- en workflow toepassingen die gezamenlijk zijn ontworpen om de productiviteit, communicatie en veiligheid van werknemers op de werkplek te verhogen. De toestellen van Sonim zijn geschikt voor toepassingen in industrieën zoals de bouw, productie, beveiliging, en eerstehulpverlening. Door de extreme duurzaamheid en betrouwbaarheid onder zware werkomstandigheden zijn Sonim toestellen de perfect communicatie tool voor de zwaarste applicaties. De toestellen zijn bestand tegen de meest extreme omstandigheden, zoals valpartijen, druk, water, olie, en stof. De toestellen van Sonim bevatten essentiële functies zoals lange batterijduur, luide audio voor lawaaierige omgevingen, en push-to-talk (PTT) mogelijkheden.

Kom in contact

Internationaal partnerschap

Capestone, toonaangevende distributeur van robuuste en explosieveilige apparaten en diensten met toegevoegde waarde in Nederland en Duitsland, zal de distributie van Sonim’s ultra robuuste mobiliteitsoplossingen in heel Europa uitbreiden. Dankzij ons uitgebreide portfolio in combinatie met onze uitgebreide producten, marktkennis en directe communicatielijnen kunnen onze wederverkopers geïnformeerd worden en waarde toevoegen aan onze klanten.

De producten van Sonim variëren van ultra robuuste mobiele Android-apparaten en -software tot accessoires van industriële kwaliteit die speciaal zijn gebouwd voor bedrijven in sectoren als transport en logistiek, de bouw, maar ook voor mensen in missiekritieke openbare veiligheid en militaire functies.

Xp10

Industrieën

Bouw

Sonim’s professionele en krachtige elektrische gereedschappen doen het goed op de bouwplaats. Ze zijn bestand tegen verbrijzeling, perforatie, stof, krassen en stoten (inclusief bestand tegen een val van 2 meter op beton) en met een levensduur van meer dan 3 jaar bieden ze lage totale eigendomskosten (TCO). Professionele Push-to-Talk (afhankelijk van de netwerkleverancier) en man-down monitoring houden werkteams gecoördineerd en veilig.

Transport en logistiek

Ketenleveranciers, transportdiensten, veldinstallaties, onderhouds- en taxibedrijven hebben wagenparken en chauffeurs die behoefte hebben aan gespecialiseerde oplossingen op het gebied van communicatie. Havens, luchthavens en spoorvervoerders over de hele wereld vertrouwen op Sonim voor de coördinatie van containers, onderhoudspersoneel en vrachtvliegtuigen. Met accessoires speciaal voor in voertuigen, besturing via GPS, Push-to-Talk en lone worker safety oplossingen is Sonim in alle markten thuis.

Beveiliging en facility management

Voor particuliere beveiliging, commerciële schoonmaakdiensten, onderhoud van faciliteiten en gastvrijheid helpen Sonim-telefoons lagere bedrijfskosten te realiseren, de responstijd te verbeteren en het personeel veilig en verantwoordelijk te houden. Met Push-to-Talk, proof of activity, indoor/outdoor locatiebewaking en lone worker protection, kan één Sonim-apparaat vele andere apparaten vervangen. De batterijcapaciteit voor intensief gebruik, plus een ultrarobuuste betrouwbaarheid van 3+ jaar gebruik, zorgen voor een vlekkeloze werking en tevreden klanten.

Nutsvoorzieningen

Personeel van water-, elektriciteits-, gas- en telecombedrijven werken ondergronds met kabels en leidingen, beklimmen torens, dalen af ​​in mangaten en brengen tijd door op de weg. Buiten bereik betekent buiten werking. Sonim-telefoons zijn jarenlang bestand tegen alle weersomstandigheden, modder, water en druppels, lokaliseren de monteur onderweg of op locatie en leggen direct contact en coördineren de medewerkers met Push-to-Talk.

Neem contact op met onze experts!

Direct contact

Capestone bv
Haagse schouwweg 6
2332KG Leiden
Nederland

Schrijf u in voor de nieuwsbrief