4G routers

Als value added IoT distributeur levert Capestone routers uit Sierra Wireless portfolio. Sierra Wireless heeft een uitgebreid assortiment aan draadloze modules, 4G routers en IoT gateways aangevuld met veilige cloud en connectivity services. Sierra Wireless heeft het 4G router portfolio onderverdeeld in een aantal categorieën;

Kom in contact

Performance Series
De Performance-serie 4G routers zijn ontworpen voor bedrijven die het maximale eisen van een mobiele internet oplossing voor bedrijfskritische toepassingen in extreem zware omstandigheden. Denk hierbij aan voertuigen, industriële omgevingen en outdoor toepassingen. Deze 4G routers van Sierra Wireless bieden de combinatie van veilige, mobiele LTE- en Wi-Fi-prestaties, met hoge beschikbaarheid en netwerkflexibiliteit in een robuuste behuizing.

Zo is de Sierra Wireless MG90 een echte krachtpatser. Deze 4G LTE in-vehicle router is speciaal ontwikkelt om bedrijf kritische oplossingen te bieden bij toepassingen in de openbare veiligheid, openbaar vervoer en zogenaamde in-vehicle solutions.

De RV50X is een energie zuinige 4G router met GPS, dual SIM en I/O poorten voor industriële omgevingen en toepassingen. De Raven RV50X heeft het laagste energieverbruik van alle beschikbare industriële LTE routers. Hij zorgt voor betrouwbare verbindingen voor de meest veeleisende toepassingen op afstand, zelfs als zonnepanelen de enige beschikbare energiebron zijn.

Essential Series
De Essential-serie routers zijn ontworpen voor bedrijfskritische toepassingen in binnen-, voertuig- en beschermde buitenlocaties. Ze bieden de meest effectieve balans tussen veilige, betrouwbare LTE-connectiviteit, Wi-Fi en WAN-failover-mogelijkheden in een compacte vormfactor.

Zo is de Sierra LX60 AirLink de eerste LTE- en LTE-M / NB-IoT-router van Sierra Wireless voor commerciële en zakelijke toepassingen. De Sierra Wireless Airlink LX60 biedt u een eenvoudige oplossing om uw apparatuur of bedrijf een primaire of back-up LTE-verbinding te bieden. De LX60 zorgt ervoor dat uw LTE-netwerk veilig en betrouwbaar is.

eSIM certified
Een aantal Sierra Wireless 4G routers is gecertificeerd voor de zakelijke eSIM. Dit betekent dat een van de profielen van eSIM remote geswitched kan worden, zonder dat de gebruiker fysiek naar de router dient te reizen. Dit heeft als voordeel dat er in geval van storing van netwerkprovider A er direct gewisseld kan worden naar provider B, waardoor de mobiele internetoplossing extreem redundant wordt.

Neem contact op met onze experts!

Direct contact

Capestone bv
Haagse schouwweg 6
2332KG Leiden
Nederland

Schrijf u in voor de nieuwsbrief