RugGear

RugGear® is een toonaangevende internationale ontwikkelaar en fabrikant van robuuste mobiele telefoons, smartphones en tablets ontworpen voor professioneel gebruik in extreme veiligheids- en werkomstandigheden, vooral in het Mission Critical gebied. De mobiele apparaten worden ontwikkeld en ontworpen door specialisten in Duitsland (Lauda-Koenigshofen), waar RugGear GmbH ook gevestigd is. De high-end toestellen van RugGear ondersteunen alle soorten mobiele spraak- en datacommunicatie, LTE/private LTE, Google Chrome Enterprise, eMBMS (evolved Multimedia Broadcast Multicast Service) en vooral de Mission Critical-toepassing Push-to-Talk-over-Cellular (POC of PTToC), die in toenemende mate traditionele PTT-oplossingen zoals TETRA in Europa of iDEN in de VS en andere regio’s van de wereld vervangt.

Kom in contact

Robuuste toestellen

RugGear maakt duurzame en robuuste handsets die zijn ontwikkeld met materialen van de hoogste kwaliteit. De toestellen en tablets van Ruggear worden ontworpen met de nieuwste technologie en innovatie. Zo heeft elk van de toestellen een passend design waarmee het zich onderscheidt van de rest. De besteller RG540 is door de krachtige processor en het 6-inch scherm bijvoorbeeld uitermate geschikt voor missiekritische communicatie. Deze robuuste telefoon heeft nog veel meer eigenschappen zoals 5G connectiviteit, een 48MP hoofdcamera, en een 16-pins interface voor veilige randapparatuur. U kunt bij Capestone ook terecht voor tablets van RugGear, bijvoorbeeld de RG930i. Deze push-to-talk tablet kan door zijn stevige behuizing en het brede scala aan poorten voor aansluiting van accessoires elke werkuitdaging aan. Door de lange batterijduur, de vele sensoren, en de riem voor bediening met een hand is de tablet handig om te gebruiken zelfs in de meest extreme weersomstandigheden. In partnerschap met RugGear kan Capestone verscheidene producten leven van dit merk dat zich blijft richten op het leveren van superieure producten.

Accessoires voor RugGear toestellen en tablets

Naast robuuste telefoons en tablets distribueert Capestone ook bijpassende accessoires zoals: hoezen, opladers, en diverse kabels. Informeer over de mogelijkheden via sales@capestone.com of bel naar 085 111 0838.

RugGear RG540 - a rugged push to talk phone

Neem contact op met onze experts!

Direct contact

Capestone bv
Haagse schouwweg 6
2332KG Leiden
Nederland

Schrijf u in voor de nieuwsbrief