Poynting | Geavanceerde antenne toepassingen

Capestone is de trotse partner van Poynting antennes. Capestone biedt gedegen advies, technische kennis en expertise om ervoor te zorgen dat u de beste oplossing voor uw vereisten krijgt. Poynting bestaat voor geavanceerde antennetoepassingen: de naam is afgeleid van de Poynting-vector, een gerichte maat voor energie in een elektromagnetisch veld. Deze focus heeft het tot een van ’s werelds toonaangevende innovators van antenneproducten gemaakt. Poynting bezit meer dan 50 patenten en ontwerpen die op grote schaal worden gebruikt in zijn unieke antenne-oplossingen voor verbeterde draadloze communicatie voor LTE, 3G, Wi-Fi, RF en andere toepassingen. Met het hoofdkantoor in Samrand, het snelgroeiende zakencentrum in Johannesburg, de financiële hoofdstad van Afrika, bedient Poynting commerciële klanten over de hele wereld.

Bekijk alle Poynting antennes

Het aanbod

Capestone biedt diverse varianten van 4G en 5G antennes van Poynting die inzetbaar zijn voor verschillende omstandigheden.

  • Zo is er de nieuwste Poynting XPOL-2-5G, dit is de opvolger van de populaire XPOL-002 en is Poynting’s derde generatie “V3” van de populaire Cross Polarized (XPOL) serie.
  • Maar ook de Poynting OMNI-402 marine antenne is een bestseller. Deze 4G antenne is speciaal ontworpen voor gebruik op de boot. Het is een robuuste maritieme ultra brede bandantenne die alle moderne LTE-werkfrequenties bestrijkt met een uitstekende versterking over alle frequenties heen.
Poynting solutions

Neem contact op met onze experts!

Direct contact

Capestone bv
Haagse schouwweg 6
2332KG Leiden
Nederland

Schrijf u in voor de nieuwsbrief