Stabiele en onbreekbare 4G/5G internet verbindingen

De mobiele internetoplossingen van Peplink zijn speciaal ontwikkeld om snelle, stabiele en onbreekbare 4G/5G internet verbindingen te creëren, waar dan ook ter wereld. Dankzij slimme technologieën waaronder de gepatenteerde SpeedFusion-technologie onderscheid Peplink zich van andere fabrikanten. Met Speedfusion combineert u meerdere WAN’s tot 1 verbinding waardoor deze routers ideaal zijn voor toepassingen in de maritieme sector en broadcasting.

Het Peplink aanbod

Dankzij slimme technologieën waaronder de gepatenteerde SpeedFusion-technologie onderscheid Peplink zich van andere fabrikanten. Met Speedfusion combineert u meerdere WAN’s tot 1 verbinding waardoor deze routers ideaal zijn voor toepassingen in de maritieme sector en broadcasting. Deze Pepwave 4G/5G routers zijn ideaal voor redundant internet vanwege de vele verschillende internetverbindingen en voor zeer intensief zakelijk gebruik vanwege de bandwidth bonding (Speedfusion licentie is inbegrepen).

  • De absolute uitblinkers in het Peplink portfolio betreffen de Pepwave HD2 en Pepwave HD4 routers. De HD2 heeft 2x 4G LTE-A modems en 4 SIM-sloten, de HD4 heeft 4x 4G LTE-A modems en 8 SIM sloten.
  • De Pepwave BR1 router is beschikbaar in een groot aantal varianten voor diverse toepassingen.
  • 5G; Peplink richt zich sinds de oprichting in 2006 al op draadloze SD-WAN-technologieën. Nu zijn ze klaar om klanten mee te nemen naar het 5G-tijdperk met een reeks gloednieuwe vlaggenschepen met een innovatieve modulaire platformarchitectuur voor verschillende gebruiksscenario’s.
Capestone & Peplink

Neem contact op met onze experts!

Direct contact

Capestone bv
Haagse schouwweg 6
2332KG Leiden
Nederland

Schrijf u in voor de nieuwsbrief