Stabiele en onbreekbare 4G/5G internet verbindingen

De mobiele internetoplossingen van Peplink zijn speciaal ontwikkeld om snelle, stabiele en onbreekbare 4G/5G internet verbindingen te creëren, waar dan ook ter wereld. Dankzij slimme technologieën waaronder de gepatenteerde SpeedFusion-technologie onderscheid Peplink zich van andere fabrikanten. Met Speedfusion combineert u meerdere WAN’s tot 1 verbinding waardoor deze routers ideaal zijn voor toepassingen in de maritieme sector en broadcasting.

Het aanbod

Dankzij slimme technologieën waaronder de gepatenteerde SpeedFusion-technologie onderscheid Peplink zich van andere fabrikanten. Met Speedfusion combineert u meerdere WAN’s tot 1 verbinding waardoor deze routers ideaal zijn voor toepassingen in de maritieme sector en broadcasting. Deze Pepwave 4G/5G routers zijn ideaal voor redundant internet vanwege de vele verschillende internetverbindingen en voor zeer intensief zakelijk gebruik vanwege de bandwidth bonding (Speedfusion licentie is inbegrepen).

  • De absolute uitblinkers in het Peplink portfolio betreffen de Pepwave HD2 en Pepwave HD4 routers. De HD2 heeft 2x 4G LTE-A modems en 4 SIM-sloten, de HD4 heeft 4x 4G LTE-A modems en 8 SIM sloten.
  • De Pepwave BR1 router is beschikbaar in een groot aantal varianten voor diverse toepassingen. Zo is de Pepwave BR1 met het IP67 certificaat zeer robuust en een ideale oplossing voor 4G outdoor toepassingen zoals 4G mobiel internet voor evenementen, tijdelijk internet of mobiel internet in bouwketen. Door de interne antenne vereist de BR1 IP67 geen antennekabels.
  • 5G; Peplink richt zich sinds de oprichting in 2006 al op draadloze SD-WAN-technologieën. Nu zijn ze klaar om klanten mee te nemen naar het 5G-tijdperk met een reeks gloednieuwe vlaggenschepen met een innovatieve modulaire platformarchitectuur voor verschillende gebruiksscenario’s.
Peplink routers

Neem contact op met onze experts!

Direct contact

Capestone bv
Haagse schouwweg 6
2332KG Leiden
Nederland

Schrijf u in voor de nieuwsbrief