Smart glasses

Iristick is een toonaangevende producent van hoogwaardige slimme brillen die handsfree communicatie en realtime informatie-uitwisseling mogelijk maken voor het bureauloze personeel. Het bedrijf biedt hoogwaardige oplossingen voor hulp op afstand, stapsgewijze workflowbegeleiding, pick-by-vision en kunstmatige intelligentie om de efficiëntie in elke branche te vergroten. De bekroonde Iristick-smartbril is de meest gebalanceerde en lichtgewicht op de markt en sluit naadloos aan op zowel iOS- als Android-smartphones. De slimme bril van Iristick wordt momenteel gebruikt en getest door klanten over de hele wereld in verschillende sectoren. Samen met onze software- en distributiepartners streven we ernaar om oplossingen van de hoogste kwaliteit te leveren voor hulp op afstand, stapsgewijze workflowbegeleiding, pick-by-vision en kunstmatige intelligentie. Iristick, gevestigd in Antwerpen (België) en New York (VS) ondersteunt klanten wereldwijd.

Voor meer informatie, bekijk de Iristick website, of volg Iristick op Twitter en LinkedIn.

Kom in contact met onze Smart Glass expert

Iristick biedt belangrijke markt-oplossingen voor de branches:

Field Services

Met Remote assist en het gebruik van een Smart Glass veranderen de rollen van de buitendienst. De veldoperator is nu bevoegd om veel geavanceerdere probleemoplossing uit te voeren. Met behulp van de smart glass camera en zoomlens op een locatie kan een externe expert real-time instructies en begeleiding geven, zodat het probleem sneller en correct wordt opgelost.

Hulp op afstand maakt het ook mogelijk om een eerste diagnose te stellen van een service-incident en om de beste interventiestrategie te bepalen. Wanneer een bezoek van een technicus noodzakelijk wordt geacht, kunnen technici visuele inspecties gebruiken om ervoor te zorgen dat ze volledig zijn voorbereid op elk bezoek, met volledige kennis van het probleem en alle juiste reserveonderdelen en onderhoudstools.

Gezondheidszorg

Door chirurgen te voorzien van een smart glass, kunnen vertegenwoordigers van medische hulpmiddelen zien wat een chirurg ziet en direct feedback of advies geven op afstand. Op de spoedeisende hulp of intensive care-afdeling kan het personeel om hulp vragen of praten met personeel in een andere kamer zonder de telefoon te pakken of van de ene naar de andere locatie te gaan. Hierdoor kunnen ze altijd beide handen gebruiken en besmetting door het opnemen van een telefoon voorkomen.

Productie

Routineonderhoud van de industriële apparatuur is van vitaal belang voor zowel de veiligheid op het werk, de bedrijfscontinuïteit en de naleving van de wet. Productie-operators die hun taken uitvoeren met behulp van slimme brillen op machine-onderhoudsprocessen, kunnen eenvoudig toegang krijgen tot de checklists of standaardbedieningsprocedures met behulp van spraakopdrachten en de volgende stappen of gegevens volgen op het scherm van hun slimme bril. Dat stelt hen in staat om hun onderhoudswerkzaamheden handsfree uit te voeren, wat het veiliger, sneller en volgens de hoogste normen maakt.

Het is bewezen dat voorspellend, op condities gebaseerd onderhoud onverwachte storingen vermindert en de levensduur van de apparatuur verlengt. Het gebruik van een slimme bril voor inspecties ontsluit de juiste hoeveelheid informatie voor de onderhoudsteams.

Neem contact op met onze experts!

Direct contact

Capestone bv
Haagse schouwweg 6
2332KG Leiden
Nederland

Schrijf u in voor de nieuwsbrief