Huawei 4G/5G Dongles, MiFi’s en 4G/5G Routers

Capestone distribueert de mobiele internetoplossingen van Huawei sinds 2011. Capestone is de enige distributeur van Huawei binnen de Benelux die zich heeft gespecialiseerd en zich uitsluitend richt op het Mobile Broadband portfolio. Dit bestaat uit 4G dongles4G MiFi’s en 4G/5G routers. Capestone is voorraadhoudend en levert het gehele Huawei portfolio inmiddels door in Europa aan resellers, system integrators, zakelijke klanten, ISP’s, overheidsinstellingen, service providers en operators.

Het 4G portfolio onderverdeeld in vier categorieën;

  • De Huawei 4G routers zijn ideaal voor het opzetten van een primaire mobiele internetverbinding op kantoor, thuis of op tijdelijke locaties zoals bouwketen, evenementen of congressen. Deze routers zijn voorzien van een mooi design, bieden een hoge downloadsnelheid en ondersteunen ook VoIP.
  • De mobiele 4G routers – ook wel MiFi genoemd – van Huawei zorgen voor snel mobiel internet op kantoor, op zakenreis of op vakantie. Deze mobiele routers beschikken over WiFi waardoor u tot wel 32 apparaten van internet kunt voorzien, zoals bijvoorbeeld laptops, tablets, computers of andere machines die WiFi kunnen ontvangen. Ook zijn er Huawei MiFi’s die als powerbank kunnen dienen, zodat u andere apparaten kunt opladen.
  • Huawei heeft een sterk 4G dongle portfolio. Deze 4G USB dongles worden ingezet voor mobiel internet voor laptops of als 4G back-up in routers. Ook zijn er 4G dongles die WiFi uitzenden, zodat u uw mobiele internetverbinding met maximaal 10 andere apparaten kunt delen.
  • Huawei introduceerde als een van de eerste 5G routers voor zowel indoor als outdoor en 5G MiFi’s. De 5G routers zijn ideaal voor het opzetten van een primaire mobiele internetverbinding op kantoor, thuis of op tijdelijke locaties zoals bouwketen, evenementen of congressen.
mifi huawei

Neem contact op met onze experts!

Direct contact

Capestone bv
Haagse schouwweg 6
2332KG Leiden
Nederland

Schrijf u in voor de nieuwsbrief