Beveiligingscamera’s

In meerdere proces- en/of veiligheidsgerelateerde installaties is een stabiele netwerkverbinding cruciaal en is een reguliere bedrade verbinding niet mogelijk. Bijvoorbeeld bij beveiligingscamera’s aan boord van transportvoertuigen of mobiele cameramasten waar nog geen bedrade netwerkverbindingen zijn aangelegd. Hikvision en Capestone zijn een partnership aangegaan om ervoor te zorgen dat elke locatie voorzien kan worden van een stabiel draadloos netwerk, waardoor een stabiele en gegarandeerde continue beveiliging van een object of locatie nooit in het geding is. Deze samenwerking biedt partners volledige ondersteuning in branches zoals surveillance, transport en in de sector industrie.

Technology Partnership

Hikvision is een wereldwijd toonaangevende leverancier van IoT-oplossingen met video als kerncompetentie. Het bedrijf  is van mening dat nauwe samenwerking met een ecosysteem van partners nodig is om innovatie en ontwikkeling in de beveiligingsindustrie verder te versnellen en tegelijkertijd maximale waarde voor klanten te waarborgen. Rolf van den Hoek, Business Development Manager Industrie, Transport en Fire Prevention bij Hikvision Benelux: “Met onze samenwerking met Capestone versterken we elkaar binnen verschillende industrieën. Wanneer wij onze camera’s en/of warmtebeeld camera’s adviseren op locaties zonder (beschikbare) infrastructuur of bij mobiele objecten en/of voertuigen, biedt het producten- en dienstenportfolio, de kennis en het juiste advies van Capestone uitkomst voor een goed werkende totaaloplossing”. De producten en diensten zijn complementaire. Partners zullen vanuit beiden bedrijven ondersteunt worden in het invullen van de klantbehoefte. “Gezamenlijk kunnen we het partnerkaneel volledig ondersteunen in projecten waarbij een draadloze mobiele internetverbinding een vereiste is voor de beveiliging van een locatie of object op afstand”, aldus Barbara Mulder Marketing Director.

 

 

4G- en 5G-oplossingen

Capestone biedt zowel 4G- als 5G-oplossingen die volledig zijn geïntegreerd met het Hikvision productportfolio. Zo hebben gebruikers altijd een snelle en veilige toegang tot het internet. Capestone is op dit moment de enige aanbieder van een compleet 5G router portfolio in Nederland voor diverse toepassingen, zoals 5G Fixed Wireless Access (FWA), 5G for Enterprises, primair internet voor zakelijke gebruikers, ondernemingen en publieke instellingen, of voor voertuigen, outdoor en kleine kantoren.

Verbinding met de Cloud

De stabiele 4G- of 5G-verbinding die overal beschikbaar is, zelfs op het platteland, zorgt voor eenvoudige dataoverdracht van belangrijke (beeld)informatie naar de cloud. Nieuwe technologieën zoals AI, Edge Computing en Machine Learning zorgen er daarnaast voor dat 4G/5G routers slimmer worden, waardoor verzamelde data via een IoT-sim veilig naar een private, hybride of publieke cloud kan worden gestuurd.

hikvision partnership

Neem contact op met onze experts!

Direct contact

Capestone bv
Haagse schouwweg 6
2332KG Leiden
Nederland

Schrijf u in voor de nieuwsbrief