High-end Wireless WAN oplossingen van Cradlepoint

Capestone distribueert de mobiele internetoplossingen van Cradlepoint sinds 2014. Als een van de eerste Europese partners van Cradlepoint heeft Capestone inmiddels een leidende rol in de verdere expansie van Cradlepoint in Europa door resellers, system integrators, zakelijke klanten, ISP’s, overheidsinstellingen en service providers te voorzien van oplossingen, trainingen, projectondersteuning, leveringen en technisch support. Verschillende High-end Wireless WAN oplossingen biedt Capestone aan.

Het aanbod

4G/5G voor Enterprise portfolio

De Cradlepoint 4G/5G routers worden standaard geleverd in een package. Een package bestaat uit de combinatie van Router + NetCloud + Lifetime Warranty + 24/7 Support. De packages zijn beschikbaar met licenties voor 1, 3 en 5 jaar. Indien u de licentie na afloop van de periode verlengd, behoudt u het gehele pakket. Indien u ervoor kiest om niet te verlengen, behoudt u wel de router maar vervallen de andere benefits.

Cradlepoint Netcloud

4G/5G portfolio in drie hoofdcategorieën

  • De Cradlepoint IoT network solutions zijn ontwikkeld om het maximale rendement uit een mobiele internetomgeving te halen middels uitgebreide cloud management tools, SDK’s, API mogelijkheden en Edge Computing.
  • Daarnaast biedt Cradlepoint met de Branch network solutions een ideale netwerkoplossing voor middel- en grote bedrijven. Gebruik 4G als primaire verbinding voor kantoor en installeer de Cradlepoint router bijvoorbeeld in uw 19-inch server rack. Met vele functionaliteiten waaronder SD-WAN, Failback en IP Filtering zorgt u voor een onbreekbare, stabiele en veilig internetverbinding.
  • Tot slot kunt u voertuigen voorzien van connectiviteit met de Cradlepoint Mobile network solutions. Deze routers zijn ontwikkeld voor mobiele toepassingen en het leveren van WiFi in bijv. auto’s, bussen, binnenvaartschepen, cruiseboten, openbaar vervoer en taxi’s. Unieke eigenschappen van deze routers zijn dat deze beschikken over het E-Mark certificaat voor veilig gebruik in voertuigen en dat de routers over meerdere modems beschikken die simultaan ingezet kunnen worden voor nog snellere en stabielere mobiele data verbindingen.
Health Cradlepoint router

Next generation 5G routers

Met de E300 en E3000 heeft Cradlepoint in 2020 een enorme stap gezet in 5G voor Business en nam hiermee een leidende rol in deze snel groeiende markt. Voordat andere fabrikanten hun eerste 5G product portfolio aankondigen, rolt Cradlepoint nu al de tweede generatie 5G oplossingen uit, waaronder: de 5G W-serie. De W-serie bestaat uit indoor en outdoor 5G breedband adapters. Deze via Ethernet op afstand te bedienen 5G modems zijn uitgerust met een antennesysteem dat het volledige 5G spectrum ondersteunt. Dit maakt de adapters een oplossing met ultieme flexibiliteit. Gebruikers kunnen de 5G adapter aan een Cradlepoint router koppelen of aan een router van derden. Dit resulteert in een optimale 5G ontvangst, terwijl standaard PoE bekabeling wordt gebruikt.

Cradlepoint E3000 - 5G Ready

Neem contact op met onze experts!

Direct contact

Capestone bv
Haagse schouwweg 6
2332KG Leiden
Nederland

Schrijf u in voor de nieuwsbrief