commscope capestone

Commscope

CommScope (NASDAQ: COMM) is een internationale netwerkinfrastructuur leverancier. Een van de specialisaties betreft het portfolio van in-building mobiele systemen en oplossingen: “ONECELL”. ONECELL helpt ondernemingen en providers wereldwijd te voldoen aan de groeiende vraag naar betrouwbare LTE- en 5G-services waar ze er het meest toe doen: binnenshuis. Het combineert LTE- en 5G-dekking met meerdere operators met een eenvoudig Wi-Fi-achtig implementatiemodel om op kosteneffectieve wijze te voldoen aan de bedrijfsbehoeften voor commerciële mobiele diensten en particuliere LTE- en 5G-netwerken. De hardware-, software- en beheerinterfaces van ONECELL zijn consistent met opkomende open RAN-architecturen en -standaarden.  

Kom in contact

ONECELL breidt draadloos potentieel voor LTE en 5G binnenshuis uit

CommScope levert met ONECELL een sterk mobiel signaal in gebouwen van vrijwel elke grootte. Met robuuste radiopunten wordt het signaal uitgebreid naar aangrenzende buitenruimtes zoals binnenplaatsen en parkeerplaatsen. Door de eencellige architectuur van ONECELL worden grensinterferentie en gespreksonderbrekingen als gevolg van overdrachten geëlimineerd.

ONECELL gebruikt Ethernet als primaire LAN, waardoor het compatibel is met standaard IT-netwerken. Een gepatenteerde architectuur met één cel elimineert celgrenzen, om de RF-planning drastisch te vereenvoudigen en een einde te maken aan grensinterferentie die vaak voorkomt bij oudere stand-alone kleine cellen. 

Om aan de zakelijke en operationele behoeften van elke organisatie te voldoen, biedt CommScope meerdere manieren om ONECELL te beheren, inclusief cloud-hosted Software-as-a-Service (SaaS) en device managementsystemen. De private LTE- of 5G oplossing kan via Capestone en haar partners in een CAPEX of OPEX-model worden afgenomen, inclusief configuratie, installatie en beheer.   

Meer weten? Vraag het onze experts
Baseband Controller ONECELL

Hoe werkt ONECELL?

Het ONECELL-systeem bestaat uit meerdere radiopunten die over een gebouw verspreid zijn. Ze zijn via standaard Ethernet-switches en -bekabeling verbonden met een gecentraliseerde Baseband Controller. Samen gedragen de radiopunten zich als één fysieke cel in de overdekte ruimte. Dankzij gezamenlijke zending en ontvangst tussen de radiopunten biedt ONECELL een consistente dekking en hoge datasnelheden in grote kantoren en openbare ruimten.

ONECELL is een modulaire, multi-operator, in-building 4G/LTE en 5G draadloze oplossing. Het systeem bestaat uit:

  • De Baseband Controller. Dit apparaat is verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle baseband processing en scheduling, en hij coördineert de zender- en ontvangstfuncties over alle Radio Points.
  • Radiopunten. De radiopunten zenden en ontvangen radiofrequentiesignalen (RF) via de lucht en voeren enkele laag-1 basisbandverwerkingen uit.
  • Standaard Gigabit Ethernet-links en Ethernet-switches. Capestone kan in samenwerking met CommScope alle benodigde bekabeling en switching leveren.

Het Device Management System maakt geautomatiseerde levering en voortdurende ondersteuning mogelijk. CommScope wil de draadloze markt voor gebouwen bedienen en uitbreiden in samenwerking met neutrale hosts en mobiele operators. Ons ONECELL C-RAN small cell-systeem en DMS zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van multi-operator, neutrale gehoste implementaties. Samen maken we de toekomst van draadloze gebouwen mogelijk.

Commscope Onecell
Schrijf u in voor de nieuwsbrief