Capestone Bondix

Simple Aggregation of Networks

De vraag naar een betrouwbare mobiele internetverbinding met hoge bandbreedtes blijft verder groeien. Om antwoord te geven op deze vraag ontwikkelde Bondix Intelligence (Bondix) de software: Simple Aggregation of NEtworks (S.A.NE). Met deze software garanderen zij een betrouwbare connectiviteit voor alle toepassingen zoals spraak-, video- en datatransmissie. Dit geldt zowel voor mobiele als stationaire installaties.

Teltonika Networks beschikt over diverse router modellen die compatibel zijn met S.A.NE. Middels het RMS-platform van Teltonika kunt u eenvoudig de S.A.NE software toevoegen aan uw nieuwe of huidige Teltonika router en gebruik maken van hoge snelheden, hoge bandbreedte, lage latentie, efficiëntie en betrouwbaarheid. In het najaar van 2022 zijn Capestone en Bondix een distributiepartnership aangegaan voor de Europese regio. Zo kan Capestone de software van Bondix aanbieden als complementaire dienst bij Teltonika devices.

Vraag direct uw 7 dagen free trial aan

Wat is S.A.NE?

Wanneer u een verhoogde doorvoer of beveiligde toegang tot externe toepassingen nodig heeft, kan het gebruik van meerdere verbindingen meestal de oplossing bieden. Dit kunnen vaste netwerk- of draadloze verbindingen zijn (glasvezel, DSL, WiFi, satelliet), of een combinatie daarvan. Het lastige van zo’n oplossing is om deze verbindingen zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk te beheren. Met de unieke S.A.NE software van Bondix Intelligence bent u verzekerd van een “always-on” verbinding mét optimale doorvoer.

S.A.NE is een eenvoudige en efficiënte softwareoplossing die ondersteund wordt op veel Teltonika-routermodellen. De oplossing stelt u in staat verschillende WAN-interfaces en providers te combineren voor aggregatie, load balancing of seamless handover. Bondix garandeert met S.A.NE een betrouwbare connectiviteit voor alle toepassingen zoals spraak-, video- en datatransmissie. Groot voordeel van de software is dat het ingezet kan worden op bestaande routers die al in het veld staan, zodat u uw hardware-infrastructuur niet hoeft te veranderen. S.A.NE is een aangepast protocol ontwikkeld door Bondix. Met deze software kunt u:

  • Meerdere datastromen over een willekeurig aantal WAN-interfaces transporteren.
  • IP-verkeer naar het eindpunt van de cloudserver transporteren.
  • Enkele virtuele WAN-verbinding met hoge veerkracht en doorvoer creëren.
S.A.NE logo Bondix

Voordelen van Bondix:

Verhoogt bandbreedte, dekking en betrouwbaarheid.
Eenvoudig te installeren en onderhouden.
Creëert redundantie met één klik op de knop.
Werkt met elke ondersteunde router.

S.A.NE architectuur uitgelegd

De S.A.NE architectuur bestaat uit de S.A.NE client die op een willekeurige router is geïnstalleerd en de S.A.NE server / relais. Deze S.A.NE client combineert alle bestaande WAN interfaces tot één virtuele tunnel die via elk type WAN medium kan worden opgezet. De S.A.NE server dient als relais die gegevens doorstuurt naar het inter- of intranet.

Het volgende voorbeeld geeft een overzicht van een gewone router die een S.A.NE gebonden tunnel opzet via meerdere WAN uplinks:

Bondix SANE architectuur

Licenties

Er zijn 3 Bondix licentietypes voor de S.A.NE software: Bondix S.A.NE IoTBondix S.A.NE Standard en Bondix S.A.NE Enterprise. Deze licenties verschillen alleen in doorvoer. Overige specificaties van de licenties:

  • Elke licentie wordt geleverd met gratis Bondix S.A.NE Client en Server software.
  • Elke licentie staat het gebruik van ten minste 2 S.A.NE servers toe om vanaf het begin de grootst mogelijke betrouwbaarheid te garanderen.
  • Bondix S.A.NE Bonding is reeds beschikbaar voor een groot aantal Teltonika Networks router modellen, en er zullen er nog meer volgen.

Bekijk hieronder de verschillen in licentie:

Bondix S.A.NE IoT Bondix S.A.NE Standard Bondix S.A.NE Enterprise
Bonding throughput Up to 20 Mbit/s Up to 75 Mbit/s Up to 200 Mbit/s
Maximum number of bonded WAN links 4 4 4
Server image included (e.g. for self-hosting)

Compatible met Teltonika Networks

S.A.NE wordt ondersteund op veel Teltonika router modellen, en stelt u in staat om verschillende WAN-interfaces en providers te combineren voor aggregatie, load balancing of naadloze handover. Het kan worden geïnstalleerd met een klik op een knop en is eenvoudig te configureren met een uitvaltijd van slechts enkele seconden.

– Teltonika RUT240
– Teltonika RUTX serie
– Teltonika RUT950/955
– Teltonika RUT360

Probeer nu gratis 7 dagen S.A.NE
Teltonika RUT240 UK versie
Schrijf u in voor de nieuwsbrief