Wireless Networks; WiFi 6-, indoor- en outdoor access points en switches

Met een draadloos netwerk kunnen apparaten verbonden blijven met het netwerk, zonder bedrading. Welke Wireless Networks producten heeft u nodig? Wij helpen graag! Capestone biedt binnen het Wireless Networks portfolio: WiFi 6-, indoor- en outdoor access points en switches.

Access point

Een access point biedt u een (extra) draadloos netwerk. U plaatst het access point in de ruimte waar u een WiFi verbinding wilt en verbindt deze via een netwerkkabel met uw router. Koppel verschillende access points aan elkaar voor een uitbreiding van uw draadloze netwerk en volledige dekking thuis of op kantoor.

Switch

Een switch is een essentiële bouwsteen voor elk netwerk. Het verbindt meerdere apparaten op hetzelfde netwerk binnen een gebouw. Op deze manier kunnen verbonden apparaten informatie delen en met elkaar communiceren.

Neem contact op

Use case KiesZon

KiesZon is sinds 2009 een belangrijke vormgever van de solar revolutie in Nederland. Zij organiseren binnen een operational lease, dak verhuur of koopconstructie de ontwikkeling, financiering, realisatie en exploitatie van grootschalige zonnestroomprojecten op daken of in veldopstelling. Voor het opsporen en verhelpen van storingen uit de zonnestroomprojecten ging KiesZon op zoek naar een 4G totaaloplossing.

Lees het hele verhaal

Use case CEWE

CEWE werd in 1961 opgericht door H.C. Heinz Neumüller, uitbater van een kleine fotozaak in Oldenburg, en heeft sindsdien een lange weg afgelegd en verschillende transities in de fotografie met glans doorstaan. Ruim 50 jaar later is CEWE namelijk gevestigd in 24 Europese landen en is het de grootste Europese speler op het vlak van foto finishing.

Lees het hele verhaal
KiesZon zonnepanelen iot
CEWE fotoKiosk

Nieuwsberichten

Bekijk alle nieuwsberichten

Onze merken

Capestone & Commscope
Capestone & Bondix Intelligence
Capestone & Transatel
Capestone & CROSSCALL
Capestone & CAT
Capestone & RugGear
Capestone & Iristick
Capestone & Sierra Wireless
Capestone & Ecom
Capestone & i.safe MOBILE
Capestone & Sonim
Capestone & Kore Wireless