Private Cellular Networking solutions

Naast onze Wireless 4G/5G, WiFi & IoT oplossingen maakt LoRaWAN® technologie ook een onderdeel uit van ons aanbod. LoRaWAN® is een netwerkprotocol met een groot bereik en een laag energieverbruik. Capestone heeft een distributie overeenkomst gesloten met Tektelic om het gehele portfolio zowel stand-alone als in combinatie met 4G/5G netwerkdiensten en connectiviteit te kunnen leveren. Een totaaloplossing voor partners.

Een belangrijke eigenschap van LoRaWAN is de afstand waarover gegevens kunnen worden verzonden. Capestone biedt zowel ‘lite’ gateways, ideaal voor indoor kantoorpand applicaties, maar heeft ook robuuste, grotere gateways met meer vermogen, waardoor de afstand nog verder kan toenemen tot de sensoren. We zien naast landbouw en smart building toepassingen ook een toename van private Lora toepassingen in industriële complexen. Daar waar de afstanden groot kunnen zijn en een private netwerk van belang is. Samen met TEKTELIC bieden we een breed scala aan gateways en sensoren om LoRaWAN netwerken op te bouwen.

Neem contact op

Use case CEWE

CEWE werd in 1961 opgericht door H.C. Heinz Neumüller, uitbater van een kleine fotozaak in Oldenburg, en heeft sindsdien een lange weg afgelegd en verschillende transities in de fotografie met glans doorstaan. Ruim 50 jaar later is CEWE namelijk gevestigd in 24 Europese landen en is het de grootste Europese speler op het vlak van foto finishing.

Lees het hele verhaal

Use case KiesZon

KiesZon is sinds 2009 een belangrijke vormgever van de solar revolutie in Nederland. Zij organiseren binnen een operational lease, dak verhuur of koopconstructie de ontwikkeling, financiering, realisatie en exploitatie van grootschalige zonnestroomprojecten op daken of in veldopstelling. Voor het opsporen en verhelpen van storingen uit de zonnestroomprojecten ging KiesZon op zoek naar een 4G totaaloplossing.

Lees het hele verhaal
CEWE fotoKiosk
KiesZon zonnepanelen iot

Nieuwsberichten

Bekijk alle nieuwsberichten

Onze merken

Capestone & Bondix Intelligence
Capestone & Transatel
Capestone & CROSSCALL
Capestone & CAT
Capestone & RugGear
Capestone & Iristick
Capestone & Sierra Wireless
Capestone & Ecom
Capestone & I.Safe MOBILE
Capestone & Sonim
Capestone & Kore Wireless
Capestone & Vuzix