Altijd en overal internet waar u zich ook bevindt met een 4G/5G Solution

Capestone biedt Managed 4G/5G Solutions. Dit zijn All-In One totaaloplossingen voor een snelle, veilige en betrouwbare internetverbinding. De verschillende pakketten zijn speciaal ontwikkeld om u te ontzorgen bij het uitzoeken, configureren, installeren en in gebruik nemen van mobiele internetoplossingen. Ideaal is dat u dit maandelijks betaalt in een abonnementsvorm, waardoor investeren in hardware onnodig wordt. Gedurende de looptijd profiteert u van onze service en expertise. De engineers van Capestone zorgen ervoor dat de oplossing compleet is en volledig geconfigureerd wordt aangeleverd, inclusief de benodigde connectiviteit.

De samenstelling van de 4G/5G Internet Solutions is gebaseerd op een specifieke behoefte. Ontdek onze oplossingen!

Tijdelijk Internet

4G/5G Tijdelijk Internet

Complete oplossing voor een tijdelijke behoefte.
Lees meer

4G/5G Back-up

Gebruik 4G/5G als back-up of failover op een vaste internetverbinding.
Lees meer

PSTN to 4G Gateway

De All-in-one oplossing om analoge / PSTN verbindingen eenvoudig te migreren naar een toekomst vaste oplossing.
Lees meer

5G Internet voor het MKB / Thuis

4G/5G oplossing voor het MKB
Lees meer

All-In-One Solutions per industrie

Mocht u mobiel internet nodig hebben op een specifieke locatie zoals bijvoorbeeld in de maritieme sector, dan bieden we All-in One oplossingen specifiek voor uw branche. Of dit nu voor uw kantoor is, in retail of voor voertuigen. Comgate maakt de combinatie van hardware, accessoires en connectiviteit. Per branche is er gekeken naar de meeste geschikte hardware en databundel dat voldoet aan uw wensen en behoefte. Naast onze standaard pakketten bieden we uiteraard ook maatwerk. Met ruim 15 jaar ervaring in mobiel internet hebben we voor iedere uitdaging op elke locatie een oplossing!

Direct aanvragen
bouwplaats internet

Onderscheid uzelf in de markt met 4G/5G oplossingen whitelabel mogelijkheden

Onze 4G/5G Solutions kunnen als whitelabel dienst worden afgenomen. Dit betekent dat u als partner een omdoos ontvangt in uw eigen branding met logo, kleurpallet en teksten erop vermeldt. U kunt tevens meerdere branches en toepassingen kiezen (o.a. IoT, Retail, Maritiem, Back-up, Bouw, Events, Tijdelijk Internet en Failover) en gezamenlijk met ons uitwerken waarbij alle hardware, connectiviteit, accessoires, configuratie en support door Capestone wordt uitgevoerd en gefinancierd. De dienst is inclusief SLA en wordt als maandelijks abonnement afgenomen en wederverkocht. Als partner profiteert u daarbij van 20% airtime.

Contact
standing out marketing

Use case Everday

KiesZon is sinds 2009 een belangrijke vormgever van de solar revolutie in Nederland. Zij organiseren binnen een operational lease, dak verhuur of koopconstructie de ontwikkeling, financiering, realisatie en exploitatie van grootschalige zonnestroomprojecten op daken of in veldopstelling. Voor het opsporen en verhelpen van storingen uit de zonnestroomprojecten ging KiesZon op zoek naar een 4G totaaloplossing.

Lees het hele verhaal
KiesZon zonnepanelen iot

Deepdive in technology

Onze merken

Capestone & Comgate
Capestone & Cradlepoint
Capestone & KPN IoT
Capestone & Peplink
Capestone & TEKTELIC
Capestone & Teltonika Networks
Capestone & Vuzix
Capestone & Poynting
Schrijf u in voor de nieuwsbrief