Wireless Connectivity; Verschillende typen IoT/data sims

Als onafhankelijk Wireless Connectivity Service Provider biedt Comgate u verschillende typen IoT/data sims aan voor apparaten, machines en sensoren om deze slimmer te maken en te verbinden met het internet. Door onze specialisatie in 4G/5G hardware en connectiviteit, kunnen we elke databehoefte met bijbehorend netwerkadvies naadloos invullen, tegen een scherpe prijs. Wij vertalen technologie naar mogelijkheden. Comgate werkt samen met verschillende leveranciers en biedt zo een compleet aanbod van IoT/M2M bundels tot mobile broadband abonnementen op 2G, 3G, 4G, 5G en Cat-M.

Bekijk alle abonnementen van Comgate

Use case CEWE

CEWE werd in 1961 opgericht door H.C. Heinz Neumüller, uitbater van een kleine fotozaak in Oldenburg, en heeft sindsdien een lange weg afgelegd en verschillende transities in de fotografie met glans doorstaan. Ruim 50 jaar later is CEWE namelijk gevestigd in 24 Europese landen en is het de grootste Europese speler op het vlak van foto finishing.

Lees het hele verhaal

Use case Everday

KiesZon is sinds 2009 een belangrijke vormgever van de solar revolutie in Nederland. Zij organiseren binnen een operational lease, dak verhuur of koopconstructie de ontwikkeling, financiering, realisatie en exploitatie van grootschalige zonnestroomprojecten op daken of in veldopstelling. Voor het opsporen en verhelpen van storingen uit de zonnestroomprojecten ging KiesZon op zoek naar een 4G totaaloplossing.

Lees het hele verhaal
CEWE fotoKiosk
KiesZon zonnepanelen iot

Nieuwsberichten

Bekijk alle nieuwsberichten

Onze merken

Capestone & Kore Wireless
Capestone & KPN IoT
Capestone & Odido
Privé: Capestone & Sierra Wireless
Capestone & TP-Link
Capestone & Teltonika Networks
Capestone & Peplink
Capestone & QuWireless
Capestone & Huawei
Capestone & Fortinet