Private Networking solutions

Als gespecialiseerde distributeur van IoT en 4G/5G mobiele internetoplossingen biedt Capestone al meer dan 10 jaar een uitgebreid portfolio voor de zakelijke markt. In 2021 is hier ook de divisie: Private Networks aan toegevoegd. Hieronder behoren de Private 4G/5G en LoRaWAN oplossingen.

4G/5G Private Mobile Networks

Een private LTE / 5G mobiel netwerk is, zoals de naam het al aangeeft, een non-publiek netwerk in eigendom of beheer van een organisatie zonder tussenkomst van een mobiele network operator (MNO) en de afhankelijk- en beschikbaarheid van die publieke netwerken. Met een privaat mobiele netwerk zorgt u ervoor dat u controle heeft over de gebruikers, dataverkeer en de apparaten op het netwerk. Een Private 4G/5G oplossing biedt kansen voor onder andere evenementen, bouwplaatsen, industrieën, warehousing en gezondheidszorg. Capestone levert in samenwerking met Commscope een compleet private mobile network bestaande uit hardware, netwerkdesign, installatie en een service level agreement middels ons eigen Network Operation Center. Bekijk hier onze leaflet waarom Capestone de juiste partner is voor uw Private Networks oplossingen.

Private LoRaWAN

Naast onze Wireless 4G/5G, WiFi & IoT oplossingen maakt LoRaWAN® technologie ook een onderdeel uit van ons aanbod. LoRaWAN® is een netwerkprotocol met een groot bereik en een laag energieverbruik. Capestone heeft een distributie overeenkomst gesloten met Tektelic om het gehele portfolio zowel stand-alone als in combinatie met 4G/5G netwerkdiensten en connectiviteit te kunnen leveren. Een totaaloplossing voor partners.

Meer weten? Neem contact op

Use case CEWE

CEWE werd in 1961 opgericht door H.C. Heinz Neumüller, uitbater van een kleine fotozaak in Oldenburg, en heeft sindsdien een lange weg afgelegd en verschillende transities in de fotografie met glans doorstaan. Ruim 50 jaar later is CEWE namelijk gevestigd in 24 Europese landen en is het de grootste Europese speler op het vlak van foto finishing.

Lees het hele verhaal

Use case Everday

KiesZon is sinds 2009 een belangrijke vormgever van de solar revolutie in Nederland. Zij organiseren binnen een operational lease, dak verhuur of koopconstructie de ontwikkeling, financiering, realisatie en exploitatie van grootschalige zonnestroomprojecten op daken of in veldopstelling. Voor het opsporen en verhelpen van storingen uit de zonnestroomprojecten ging KiesZon op zoek naar een 4G totaaloplossing.

Lees het hele verhaal
CEWE fotoKiosk
KiesZon zonnepanelen iot

Nieuwsberichten

Bekijk alle nieuwsberichten

Onze merken

Capestone & AINA PTT
Capestone & RealWear
Capestone & Stigwise
Capestone & Orange
Capestone & Druid
Capestone & ZTE
Capestone & Commscope
Capestone & Bondix Intelligence
Capestone & Transatel
Capestone & CROSSCALL
Capestone & CAT
Capestone & RugGear