Wireless WAN & IoT distributeur

Als gespecialiseerde Wireless WAN & IoT distributeur biedt Capestone al meer dan 15 jaar een uitgebreid Mobile Networks portfolio voor de zakelijke markt. Met A-merken waaronder Cradlepoint, Teltonika, Peplink en Huawei. We zorgen voor maximale ondersteuning bij projecten, aanvragen en andere klant- en aanbestedingstrajecten. Of het nu gaat om een tijdelijk internet oplossing, het traceren van uw voertuigen middels Track & Trace of Fixed Wireless Acces; wij brengen IoT samen!

Een mobiele internet oplossing bestaat uit een combinatie van een 4G/5G WiFi router, een MiFi (mobiele WiFi router) of een USB modem (dongle). Indien gewenst gecombineerd met antennes (4G, 5G, WiFi, GPS) voor beter ontvangst en onze connectiviteitsoplossingen.

Neem contact op

Use case Everday

KiesZon is sinds 2009 een belangrijke vormgever van de solar revolutie in Nederland. Zij organiseren binnen een operational lease, dak verhuur of koopconstructie de ontwikkeling, financiering, realisatie en exploitatie van grootschalige zonnestroomprojecten op daken of in veldopstelling. Voor het opsporen en verhelpen van storingen uit de zonnestroomprojecten ging KiesZon op zoek naar een 4G totaaloplossing.

Lees het hele verhaal

Use case CEWE

CEWE werd in 1961 opgericht door H.C. Heinz Neumüller, uitbater van een kleine fotozaak in Oldenburg, en heeft sindsdien een lange weg afgelegd en verschillende transities in de fotografie met glans doorstaan. Ruim 50 jaar later is CEWE namelijk gevestigd in 24 Europese landen en is het de grootste Europese speler op het vlak van foto finishing.

Lees het hele verhaal
KiesZon zonnepanelen iot
CEWE fotoKiosk

Gerelateerd nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten

Onze merken

Capestone & Cradlepoint
Capestone & Comgate
Capestone & Fortinet
Capestone & i.safe MOBILE
Capestone & Peplink
Capestone & Poynting
Capestone & Teltonika Networks
Capestone & Vuzix
Capestone & KPN IoT
Schrijf u in voor de nieuwsbrief