Efficiëntere en veiligere werkomgevingen door ATEX & Rugged devices

We kunnen spreken van ‘kritieke’ communicatie wanneer deze essentieel is voor het functioneren van een organisatie. Een storing of verstoring van de communicatie kan ernstige gevolgen hebben voor de activiteiten van een organisatie of legt deze zelfs stil.

De divisie Critical Communications omvat mobiele telecommunicatiesystemen en -apparaten die te allen tijde betrouwbare en veilige communicatie moeten bieden. Critical Communications bestaat uit de productcategorieën: ATEX telefoons & tablets, Rugged telefoons & tablets​, accessoires en kritische communicatie applicaties. Capestone is al meer dan tien jaar distributeur en expert van ATEX / Rugged devices en heeft meer dan 100.000 ATEX & Rugged apparaten in het veld door heel Europa. ​Door onze expertise binnen Critical Communications is Capestone in staat haar partners te ondersteunen bij projecten, aanvragen en andere klant- en aanbestedingstrajecten.

Met dit portfolio biedt Capestone oplossingen aan bedrijven in de bouw, transport, hulpdiensten, gezondheidszorg, olie & gas en industrie. Voor ATEX / Rugged telefoons en tablets heeft Capestone toestellen van de merken Sonim, Ecom, I.Safe MOBILE, RugGear, Crosscall en CAT in het portfolio. Lees meer over ATEX Zone 1/21 of 2/22.

Neem contact op

Use case Smart AIS

SMART Asset Integrity Solutions (SMART AIS) helpt klanten over de hele wereld om te zorgen dat processen binnen hun assets zo efficiënt en veilig mogelijk verlopen. Om aan de toenemende vraag van onafhankelijke inspectiediensten te voldoen en te kunnen opschalen, digitaliseerde SMART AIS haar processen. Om de inspecties op locatie veilig uit te voeren adviseerde Capestone het gebruik van ATEX gecertificeerde tablets geheel explosiebestendig

Lees het hele verhaal
Smart AIS i.safe Mobile

Nieuwsberichten

Bekijk alle nieuwsberichten

Onze merken

Capestone & AINA PTT
Capestone & RealWear
Capestone & Stigwise
Capestone & Orange
Capestone & Druid
Capestone & ZTE
Capestone & Commscope
Capestone & Bondix Intelligence
Capestone & Transatel
Capestone & CROSSCALL
Capestone & CAT
Capestone & RugGear